Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 03. 2014. 13:07   >>  13:08

DIJELIO SAVJETE

Odom na debiju pokazao i trenerske sposobnosti

Bivši NBA igrač Lamar Odom debitovao je za Laboral Kuču protiv Unikahe. Najavljen kao veliko pojačanje za špansku ekipu, ali to nije pokazao na terenu. Za šest minuta nije postigao nijedan poen, ali je tokom tajm-auta pokazao inicijativu, pojašnjavajući neke stvari novim saigračima.

U porazu tima iz Vitorije od Unikahe 81:71 Odom je za šest minuta na parketu upisao 2 skoka i rampu (0-1 iz igre). Na parketu se nije najbolje snašao, ali je pokazao da u budućnosti možda može postati trener. Njegov novi trener Skariolo je morao da ga istrpi i sačeka.

Iako nije mnogo pokazao, Amerikanac je bio srećan poslije meča.

"Izuzetno je dobar osećaj vratiti se na teren i igrati košarku ponovo. Poslednji put sam igrao pet na pet u plej-ofu prošle godine. Istina, u ovom meču nijesmo bili uspješni, potrebno je dosta da radimo kako bismo svi bili na istoj talasnoj dužini. Pred nama je izazov da napravimo seriju dobrih rezultata", rekoa je  34-godišnji košarkaš nakon meča.

Pogledajte kako je Odom igrao i dijelio savjete nasvom debiju:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније