Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 03. 2014. 15:29   >>  15:31

ODLUKA 22. MARTA

Ukrajina gubi Eurobasket 2015.?

Sve je izvjesnije da Evropsko prvenstvo za košarkaše, 2015. godine, neće biti održano u Ukrajini. Iz FIBA Evropa su nekoliko puta poručili da prate situaciju u Ukrajini, a konačnu odluku bi mogli da donesu 22. marta.

"Pratimo situaciju u Ukrajini i naš Izvršni komitet je nekoliko puta diskutovao o organizaciji Eurobasketa 2015. Za 22. mart je zakazan sastanak na kojem će biti donijeta konačna odluka da li će Ukrajina zadržati organizaciju Evropskog prvenstva ili ćemo biti primorani da promijenimo domaćina", izjavio je Sakis Kontos, šef odjeljenja za odnose sa javnošću FIBA Evropa.

Košarkaši savez Francuske je već pokazao spremnost da preuzme organizaciju Eurobasketa 2015. godine.

Kvalifikacije za Eurobasket 2015 će biti odigrane ovog ljeta, a Crna Gora je u grupi sa Izraelom, Holandijom i Bugarskom. Dvije prvoplasirane selekcije iz grupe izboriće plasman na smotru 24 najbolje selekcije Starog kontinenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније