Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 03. 2014. 10:47   >>  10:46

ABA LIGA

Budućnost dočekuje Igokeu

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Podgorici protiv Igokee utakmicu 23. kola ABA lige.

Budućnost Voli je u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvartila 14 pobjeda i ima dvije više od Igokee, koja je prvi međusobni duel u Laktašima dobila 75:68.

Jovović je kazao da je Igokea kvalitetan tim, koji posjeduje ogroman individualni kvalitet.

"Poraženi su pred svojim navijačima od MZT Skoplja i sigurno da im je tenzija na gornjoj granici maksimuma. Dolaze u Podgoricu opterećeni da se iskupe za neuspjeh. Svjesni smo da njihova spoljna linija može da napravi probleme gotovo svakoj ekipi i da moramo u defanzivi biti gotovo besprekorni da bi kontrolisali utakmicu i da bi ih na kraju i savladali", rekao je Jovović na konferenciji za novinare.

Prošle sezone obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima. Budućnost je u Podgorici slavila 76:71, dok je u Laktaima bilo 70:61 za Igokeu.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 20 sati i 45 minuta.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније