Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 03. 2014. 14:38 >> 14:48

DAVAO NOVAC RADNIČKOM

Nikolića saslušala policija

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić bio je na informativnom razgovoru u policiji zbog izjave da je davao svoj novac kako bi ekipa nastavila takmičenja.

 

Trener kragujevačkog tima je uz još nekoliko ljudi iz rukovodstva kluba morao da da izjavu istražnim organima koje je zanimalo koji je Nikolićev interes da uloži sopstveni novac u klub.

„Očigledno nijesu znali da ovo nije prvi put da svoj novac dajem klubu. To sam radio i dok sam vodio BFC i beogradski Radnički, o čemu mogu da posvedoče i igrači koji su igrali za te klubove. Da nijesam dao svoj novac, Radnički bi sasvim izvjesno odustao od Evrokupa a posljedice toga bile bi nesagledive“, kazao je Nikolić, dodajući da je klub na ivici bankrota.

On je naveo da uz sve probleme koji muče Radnički, takve stvari dodatno uznemiravaju ekipu.

„Klub je odavno na ivici bankrota i da nijesam davao svoj novac, Radnički bi se ugasio. Bilo bi pošteno da nam kažu ako ovaj klub nikome nije potreban“,rekao je Nikolić, a prenosi sajt RTS-a.

Radnički je trenutno na 11. mestu tabele ABA lige, a od ranije je eliminisan iz Evrokupa. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније