Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 03. 2014. 21:10 >> 21:20

POZVAN U AMERIKU

Crnogorski talenat kod Džordana na Ol-staru

Talentovani crnogorski košarkaš Ognjen Čarapić učestvovaće na Ol–star utakmici u Bruklinu, objavljeno je na zvaničnom sajtu kampa.

Kapiten naše kadetske reprezentacije je imao uspješan nastup na trodnevnom Džordanovom klasik brend internacionalnom kampu u Barseloni, na kojem su učestvovala 38 igrača rođeni 1998., i zaslužio poziv na Ol-star utakmicu.

Kamp je počeo u petak 7. marta, a već u subotu se broj učesnika "iščistio" na 20 najboljih, koji su međusobno odigrali utakmicu, na kojoj je Čarapić impresionarao trenere i skaute, pa je izabran među 10 igrača koji će u mjesecu aprilu putovati u Sjedinjene Američke Države, gdje će u Bruklinu odigrati jednu revijalnu utakmicu i gdje će trenirati sa velikim svjetskim stručnjacima, piše kosarka.me.

Mladi Baranin je bio MVP susreta sa 17 postignutih poena i po 4 skoka i asistencije.



Čarapić je izabran među deset mladih košarkaša koji će u aprilu otputovati u Bruklin.

Na Ol-staru nastupiće još četvorica igrača sa prostora bivše SFR Jugoslavije - Aleksandar Aranitović (Crvena zvezda), Miloš Glišić (Partizan), Lovro Buljević (Cibona Zagreb) i Amar Gegić (Spars, Sarajevo).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније