Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 03. 2014. 11:23   >>  11:29

DEMANTI

Ukrajina nije odustala od Eurobasketa

FIBA Evrope demantovala je jučerašnje navode da je Ukrajina odustala od organizacije Eurobasketa 2015. godine.

"Želimo da obavijestimo javnost da su netačni jučerašnji navodi da Ukrajina želi da se povuče iz svojih organizacionih obaveza vezanih za kontinentalni šampionat 2015. godine i prenese ih na onaj koji će se odigrati 2017", piše na sajtu FIBA Evrope.

Saopšteno je da je Ukrajinska košarkaška federacija (FBU) poslala zvanični dopis FIBA-i Evrope, u kome navodi da su komentari direktora lokalnog organizacionog komieta, Markiana Lubkivskija, zapravo samo lični pogled na tu situaciju, a da FBU nije konsultovana tim povodom.

"U dopisu, koji je potpisao predsjednik FBU-a  Oleksandr Volkov, FBU dodaje da je trenutno u fazi reorganizovanja Lokalnog organizacionog komiteta kako bi se poboljašala finansijska kontrukcija da bi Eurobasket 2015 bio održan u Ukrajini", naglašavaju iz FIBA Evrope.

Dodaje se da će izvšni odbor FIBA Evrope će se tokom vikenda sastati u Minhenu i raspravljati o svim detaljima vezanim za predstojeći šampionat Starog kontinenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније