Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 03. 2014. 22:56 >> 23:09

EVROLIGA

Barsa bez milosti, Olimpijakos deklasirao Laboral

Barselona je i dalje jedina neporažena ekipa u Top16 fazi Evrolige. Tim Ćavija Paskvala savladao je Unikahu u Malagi sa 77:61 u 11. kolu i tako zakomplikovao situaciju u E grupi, pošto se Unikaha pridružila Olimpijakosu i Fenerbahčeu na diobi četvrte pozicije sa skorom 5-6. Prvak Evrope Olimpijakos je deklasirao Laboral Kuču 89:59.

Ekipa iz Katalonije je rutinski stigla do trijumfa, tokom čitavog meča je vodila, au prilog tome je činjenica da su gosti dobili sve četiri dionice.

Boštjan Nahbar je bio najefikasniji sa 16 poena i 5 skokova, Ante Tomić imao je 12 poena i 10 skokova, a 12 poena ubacio je i Erazem Lorbek. Kod domaćina, Erl Kalovej imao je 15 poena,a  Kuzminskas je ubacio 13.

U Atini Olimpijakos je od početka do kraja meča kontrolisao igru i rezultat, a meč je definitivno prelomio u drugoj četvrtini koju je dobio 22:7.

Met Lojeski imao je 16 poena i 3 skoka, povratnik Vasilis Spanulis je uz 14 poena dodao 4 asistencije, a dvocifreni su još bili Perperoglu sa 13, Šermadini sa 11 i Simons sa 10 poena.

Kod očajnih gostiju, Mainoldi je ubacio 12, a Noćioni i Plajs po 10 poena.

Armani je u Milanu slavio protiv "otpisanog" Anadolu Efesa i gotovo obezbijedio plasman u četvrfinale - 76:69. "Manekenima" je to bila osma pobjeda, a turskom predstavniku već deveti poraz.

Armani se ujedno revanširao Efesu za šokantan poraz u Istanbulu kada je Planinić pogodio sa svoje polovine u posljednjim sekundama.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније