Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 03. 2014. 12:09 >> 12:12

NEMA PLATA

Košarkaši Bilbaa ponovo štrajkuju

Situacija u Bilbau se ponovo komplikuje, a košarkaši su najavili štrajk od ponedjeljka zato što klub i dalje nije izmirio obaveza prema njima.

Baskijski tim je navodno pregovarao sa sponzorom koji je trebalo da spase klub iz finansijskog kolapsa, ali u petak do dogovora nije došlo.

„Obećane su nam stvari koje se nikada nisu ostvarile. Mediji znaju više od nas o tome, klub nas ne poštuje“, naveo je kapiten Aleks Mumbru.

On je dodao da će košarkaši odigrati utakmicu 24. kola Endesa lige protiv Real Madrida u nedjelju, a potom će stupiti u štrajk. Baskijska ekipa je trenutno na 11. poziciji na tabeli sa devet pobeda i 14 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније