Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 03. 2013. 14:45   >>  15:17

KOŠARKA

Evrokup: Težak ispit za Podgoričane

Košarkaši Budućnosti dočekuju sjutra Lokomotivu iz Kubana u prvoj utakmici četvrtfinala Evrokupa. Rival podgoričana u grupi K zauzeo je prvo mjesto sa pet pobjeda i porazom, a po prikazanoj igri i sastavu bez sumnje je među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje Evrokupa. Ipak izabranici Dejana Radonjića mnogo puta do sada znali su da iznenade , naročito pred svojom publikom.

,,Mislim da je suvišno govoriti o kakvom protivniku se radi, mi ćemo kao i mnogo puta do sada dati sve od sebe i pokušati da iznenadimo velikog rivala," kaže trener Budućnosti Dejan Radonjić.

"Lokomotiva je odlična ekipa, ali mi moramo da nametnemo naš stil igre da odigramo svih 40 minuta jako agresivno, da pokušamo da dobijemo utakmicu", ističe Aleksa Popovic.

Nema sumnje, ruski predstavnik biće veliko iskušenje za ,,plave”, jer ekipa koju sa klupe predvodi Jevgeni Pašutin, ima jedan od najjačih timova u Evrokupu. Vecina igrača protekle sezone igrala je Evroligu. Duel se igra od 19 sati uz prenos na drugom. Revanš je sedam dana kasnije u Krasnodaru.

 

Srđan Dragović, TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније