Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2014. 18:45 >> 18:45

EVROLIGA

CSKA lako sa Bajernom

CSKA je bez problema savladao Bajern 77:70, ostvario desetu pojbedu u Top 16 fazi i nastavio da se bori za prvo mjesto i lakšeg rivala u plej-ofu.

"Armejci" su meč prelomili u u trećem periodu, pa su u posljednjem “smanjili gas“ i dozvolili Njemcima da sa 21:11 ublaže poraz.

CSKA ima pobjedu uz meč više od Reala, dok je Bajern sedmim porazom napravio korak unazad od plasmana u plej-of.

Soni Vims je bio najbolji u pobjedničkom sastavu sa 15 poena i 5 asistencija, dok je Nenad Krstić ubacio 12 poena. Po 10 su postigli Kajl Hajns i Saša Kau.

U timu iz Minhena istakao se Nihad Đedović sa 13 poena i 6 skokova, Dion Tompson je bio najefikasniji sa 14 uz 4 skoka, dok je Ševon Trautman dodao 13 poena uz 7 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније