Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 04. 2014. 10:04 >> 10:34

GOSPODAR NBA REKETA

Vučević igrač sedmice na Istoku

Centar Orlanda Nikola Vučević izabran je za najboljeg igrača Istočne konferencije u prethodnoj sedmici u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, prenose američki mediji.

Orlando Medžik ne blista ove sezone, a prošle nedjelje odigrali su tri meča i upisali dvije pobjede, a u trijumfu nad Šarlotom 28. marta, Vučević je upisao čak 24 koša i 23 skoka.

Sve je zaokružio u porazu od Toronta u kom je postigao 22 poena, dodao 10 uhvaćenih lopti, četiri asistencije i dvije blokade.

Reprezentativac Crne Gore pruža partije karijere, a to laskavo priznanje zaslužio je prosječno bilježeći 22,7 poena uz 14,3 skokova po meču.

Polularni Nik je po broju poena bio tek šesti na Istoku, ali ga je na vrh odveo broj uhvaćenih lopti, po čemu je lider u konferenciji.

Zanimljivo da je Vučević nagradu dobio ispred Pirsa, Džefersona, Vejtersa i LeBrona Džejmsa koji su takođe bili nominovani.

Najbolji na Zapadu u istom vremenskom periodu bio je veteran Tim Dankan, koji je dokazao kako godine ne utiču na njegovu igru, uz prosjek od od 20 pogodaka, 8,5 skokova, 4,3 asistencije i dvije ukradene lopte, predvodio je San Antonio do učinka 4-0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније