Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 03. 2013. 21:25 >> 22:59

Evroliga: Osmi trijumf Efesa

Košarkaši Albe i Efesa otvorili su 10. kolo Top16 faze Evrolige. Tim iz Istanbula je uspio da ostvari osmi trijumf u grupi E sa 91:86.

 

Utakmica je bila neizvjesna do minut prije kraja, kada su gosti imali pola koša prednosti. Efes se potom bolje snašao u penal završnici, stekao pet poena prednosti i ačuvao ih do kraja.

Farmar je bio najefikasniji i došao do brojke od 23 poena, Erden je imao 12, Tunčeri 10. U domaćem timu, Vud je bio najdominantniji sa 24 poena, čemu je dodao pet asistencija.

CSKA je slavio u Njemačkoj protiv Bamberga sa 78:58 uz sjajnu igru srpskog trija Krstić - Teodosić - Micov.

Igrač utakmice bio je Nenad Krstić sa 17 poena, 8 skokova, 4 asistencije i 5 iznuđenih faulova.

Teodosić ga je pratio u stopu sa 16 poena, 4 skoka i 8 asistencija, a odličan je bio i Vladimir Micov. On je za 26 minuta imao 17 poena, 3 skoka i 2 asistencije.

Ekipa iz Moskve kontrolisala je tokom svih 40 minuta dešavanja na parketu, dobila je sve četiri dionice i bez problema se dodatno približila plasmanu u četvrtfinale. 

Sa druge strane, Bamberg je još uvijek bez pobjede u drugoj fazi (0-10), a na ovom meču raspoloženi su bili samo Ford sa 16 i Volš sa 13 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније