Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 04. 2014. 21:01 >> 21:01

EVROLIGA

Lokomotiva dobila Bajern, zavisi od Partizana

Lokomotiva je u posljednjem kolu F grupe Top 16 Evrolige savladala Bajern iz Minhena 84:75 i sedmim trijumfom ostala u trci za plasman u četvrtfinale. Rusi sada imaju pobejdu više od Galatasaraja (i identičnu koš razliku u međusobnim duelima), ali i lošiji ukupni koš količnik, što znači da će tim iz Krasnodara u četrvtfinale samo ukoliko Partizan sjutra slavi u Istanbulu.

Galata ima ukupnu koš razliku - 2, a Rusi poslije ovog trijumfa - 17, tako da je jasno da im je jedina nada pobjeda sprskog prvaka.

Lokomotiva je vodila i sa 20 poena, ali su Bavarci u finišu prišli na 78:75.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Derik Braun i Krunoslav Simon sa 18, odnosno Antoan Ponkrašov i Ričard Hendriks sa 11 poena.

U redovima Bavaraca Nihad Đedović je postigao 16, Pol Zipser 14, a Luka Štajger i Ševon Trotman po 12 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније