Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2014. 22:15 >> 22:15

ERSTE SUPER LIGA

Lovćen slavio u Nikšiću

Košarkaši Lovćena pobijedili su večeras u Nikšiću ekipu Sutjeske 73:72 (23:24, 6:23, 14:16 i 30:9), u posljednjem meču petog kola Erste Super lige.

Lovćen je do pobjede, druge ove sezone, došao trojkom Danila Nikolića sedam sekundi prije kraja meča.

Sutjeska je nakon tri četvrtine imala 20 poena prednosti, ali je Lovćen u posljednjem dijelu meča uspio da napravi preokret i dođe do pobjede.

Nikolić je meč završio sa 24, dok je Mašan Vrbica ubacio 18 poena.

U nikšićkom timu najbolji je bio Nikola Žižić sa 15 koševa.

(mina)

Budućnost je sinoć u Tivtu savladala Teodo 92:73, dok je Zeta u Podgorici trijumfovala u duelu sa Mornarom rezultatom 105:79.

(mina, foto:kosarka.me)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније