Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 04. 2014. 23:02 >> 23:06

TIMOVI SE SELE U TEL AVIV

Armani ubjedljiv za 1:1

Emporio Armani je izjednačio na 1-1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Makabija. Nakon poraza u prvom meču, italijanski tim se sa kamatom revanširao “Ponosu Izraela“ 91:77.

Armani je meč prelomio u prvom poluvremenu (47:34), a u nastavku je samo održavao prednost i sada putuje u Tel Aviv u nadi da će vratiti brejk na naredna dva meča.

Kurtis Džerels je predvodio domaćina sa 17 poena i 6 asistencija, po 13 su dodali Dejvid Mos i Kristijan Kangur, 12 je ubacio Lengford, a po 10 Semjuels i Valas.

Na drugoj strani, Makabi je predvodio Tajus sa 16 poena, dok je Dejvid Blu dodao 12.

Gosti su igrali bez povrijeđenog Sofoklisa Skorcanitisa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније