Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 04. 2014. 18:08   >>  18:07

NBA PRIZNANJE

Dragič najviše napredovao ove sezone

Plejmejker Finiks Sansa Goran Dragič predvodio je svoju ekipu do najiznenađujućeg uspona u NBA ligi ove sezone, što mu je donijelo nagradu za igrača koji je najviše napredovao u sezoni 2013-14 najjače košarkaške lige na svijetu.

Dragič je najzalužniji što su Sansi znatno napredovali, ostvarivši 23 pobjede više nego prošle godine (48-34). Ipak, Finiks nije uspio da se plasira u plej-of.

Slovenac je ove sezone prosječno postizao 20.3 poena po utakmicu, bilježio 5.9 asistencija i 3.2 skoka. Poznat po svojim neustrašivim ulascima u reket i odličnom šutu, Dragič je ove sezone znatno popravio svoju statistiku u odnosu na protekl, posebno kada su poeni u pitanju – 50 odsto. 2012/2013 je imao prosjek od 14.7 poena.

U glasanju je ubedljivo bio prvi ispred Lensa Stivensona iz Indijane i Entonija Dejvisa iz Nju Orleansa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније