Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2013. 12:10 >> 12:29

Eurokup

Agresivnom igrom do pobjede

Košarkaši Budućnosti večeras igraju utakmicu četvrtog kola Eurokupa protiv ukrajinskog Budiveljnika. Trijumf vjerovatno donosi plasman u četvrfinale. "Plavi" su slavili prije nedjelju dana u Kijevu 79:75

Košarkaše Budućnosti od četvrtfinala Evrokupa, dijele još dvije pobjede.Poslije trijumfa u Kijevu Podgoričani su u srijedu domaćini Budiveljniku, a novim trijumfom napravili bi krupan korak ka četvrtfinalu.

Naporan ritam mogao bi da bude veliki problem za domaći sastav čiji je zdravstveni bilten ipak mnogo bolji nego prethodnih dana.

"Radi se o timu visokih mogućnosti, što se i potvrdilo u prvom meču. Moramo odigrati bolje nego u Kijevu, kako bi uspjeli da ih savladamo", rekao je trener Podgoričana Dejan Radonjić.

I igrač "plavih" Aleksa Popović očekuje teži meč od onog u Kijevu.

"Budiveljnik je odlična ekipa, treba da nametnemo svoj stil igre i odigramo jako agresivno da bi slavili", kaže Popović.

Duel sa Budiveljnikom zakazan je za 19 sati, prenos je na Drugom programu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније