Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2013. 19:31 >> 19:21
1

TRANSFER

Dašić i Vraneš u Metalcu

Crnogorski internacionalci Vladimir Dašić i Slavko Vraneš potpisali su ugovore sa Metalcem iz Valjeva do kraja sezone.

Vraneš već neko vrijeme trenira sa Valjevcima, a uz Dašića ekipa Metalca bi u u Superligu ušla sa respektabilnim sastavom i najavila ozbiljnu bitku za ABA ligu.

Prije toga, međutim, neophodno je da tim sa Kolubare i teoretski obezbijedi plasman među prvih pet u Košarkaškoj ligi Srbije, što je moguće ostvariti već u subotu ukoliko na svom terenu savlada goste iz Smedereva.

Dašić je karijeru započeo u podgoričkoj Budućnosti 2004. godine, da bi 2009. prešao u madridski Real, a potom u Gran Kanariju. Od 2010. do 2012. je bio član rimske Lotomatike, zatim ljubljanske Olimpije i turskog Bešiktaša, sa kojim je raskinuo ugovor u decembru prošle godine.

Vraneš je nastupao za FMP, Budućnost, Crvenu zvezdu, Partizan, ruski Uniks, Mahram iz Irana... Bio član Njujork Niksa, koji su ga i draftovali.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније