Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2013. 21:52 >> 21:42

EVROLIGA

Efes se provukao

Efesa pobijedio Bamberg tek nakon produžetaka 89:86 u 11. kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

 

Na kraju regularnog dijela sudije su propustile da sviraju očigledan faul na Nahbaru tri sekunde prije kraja, a zatim je Džejkobsen promašio šut za prvu pobjedu Bamberga u Top 16 fazi.

Srpski reprezentativac Duško Savanović meč je završio sa 14 poena i 5 skokova, a ubacio je dvije veoma važne trojke u finišu meča.

Ipak, najzaslužniji za trijumf Efesa bio je Džordan Farmar – on je iz vrlo teške pozicije pogodio trojku za 87:83 tridesetak sekundi prije kraja produžetka, a preuzeo je odgovornost u većini važnih napada.

Farmar je meč okončao sa 29 poena  i 7 skokova, a Džamon Lukas imao je 8 poena i 11 asistencija.

Boštjan Nahbar predvodio je Bamberg sa 24 poena, Majk Zirbes ubacio je 14 poena, a Tada, Mesi i Džejkobsen upisali su po 12 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније