Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2013. 23:01   >>  22:52

EVROLIGA

Važne pobjede Makabija i Olimpijakosa

Pobjedama Kahe laboral, Olimpijakosa i Makabija zakuvalo se u F grupi Top 16 faze Evrolige. Pet timova boriće se u posljednja tri kola za tri mjesta u nokaut fazi, pošto je Barselona već prebrinula te brige.

Olimpijakos je zabilježio važnu pobjedu u gostima nad Montepaskijem rezultatom 68:67 . Šampion Evrope odigrao je odlično posljednju četvrtinu, a junaci pobjede bili su Kostas Papanikolau (11 poena, sedams kokova), Kostas Slukas (11 poena, pet skokova) i Vasilis Spanulis (10 poena, pet asistencija). Odličan je bio i Kajl Hajns sa 10 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Makabi je takođe slavio sa pola koša, a u Tel Avivu je pao Himki. Ruski tim je dugo vodio, ali je poklekao u samom finišu. Zvijezda večeri bio je Hikman sa čak 30 poena, Smit je dodao 16. U Himkiju, Fridžon je imao 16 poena, Dejvis 13.

Kaha je sa 87:67 savladala Fenerbahče, tim iza kog je na tabeli grupe F samo Bešiktaš bez trijumfa.

Kahu je predvodio Plejs sa 14 poena, Noćioni i Lampe su ubacili po 12,  a naš reprezenattivac Milko Bjelica je imao devet uz tri skoka i četiri asistencije. U gostujućoj ekipi Mekejleb je imao 16 poena, Sato 15, Batist 12.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније