Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 07. 2014. 12:06 >> 12:06
1

MITROVIĆ O DAŠIĆU

Biće u reprezentaciji ako se promijeni

Košarkaška reprezentacija Crne Gore priprema se na Zlatiboru za napore koje je očekuju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se održati naredne godine. ''Crveni'' će u petak otputovati za Sarajevo, gdje ih očekuje prvi turnir na kojem će provjeriti nivo forme i greške koje treba ispraviti pred start kvalifikacija, a poslije dugo godina u sastavu reprezentacije nema Vladimira Dašića.

 

Novi-stari igrač Budućnosti je učestvovao na svim turnirima mlađih kategorija, a potom i u kvalifikacijama i na oba EP-a kojih je naša zemlja bila dio, ali nakon prošlogodišnjeg incidenta u Sloveniji, i godine bez klupskog angažmana, selektor Pavićević ga nije uvrstio na spisak za predstojeću akciju.

Direktor svih selekcija našeg saveza, Danilo Mitrović, kazao je da je Dašić sam kriv za takvu situaciju.

''Dašić je sve uradio protiv sebe. Svojim postupcima je učinio da ne uspije, posljednje dvije sezone nigdje nije igrao, a to što ga je Budućnost angažovala je dobro. Veliki je talenat, potencijal, a siguran sam da će se na scenu vratiti ako promijeni glavu. Ako uspije ni mi nećemo biti isključivi, i vrata reprezentacije će mu biti odštkrinuta'', rekao je za Mitrović za Arenu.

On je dodao da je Dašić mislio na njega kada je izjavio da ima ljudi iz rukovodstva reprezentacije sa kojima je odrastao.

„Znamo se dobro, sve sam uradio, imao sam više strpljenja sa njim nego što bih sa sinom, da postane veliki igrač. Hiljadu puta sam stao u njegovu zaštitu, ali u Sloveniji nijesam, jer je prevršio mjeru. Mislim da je dosta doprinio da ne prođemo u drugi krug i uradimo nešto više'', zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније