Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 07. 2014. 10:12 >> 10:12

ITALIJAN U NBA

Mesina novi pomoćnik Popovića

Italijanski trener Etore Mesina sljedeće sezone biće pomoćnik Gregu Popoviću u San Antoni Sparsima, objavio je teksaški klub.

 

“Počastvovan sam što se takav pojedinac priključuje našem programu. Mesina je sjajan trener, izuzetan lider i neko od koga svi možemo nešto da naučimo“, izjavio je Popović, koji je prošle sezone donio Mamuzama novu titulu.

Mesina je u prethodne dvije godine vodio CSKA, ali nije uspio da osvoji trofej Evrolige. U sezoni 2011/2012 Italijan je bio konsultant u Los Anđeles Lejkersima, a prethodno je vodio CSKA do dva trofeja prvaka Evrope, a bio je i trener Virtusa i Benetona.

Već neko vrijeme Mesina važi za glavnog kandidata da postane prvi evropski trener u NBA ligi, a ovaj angažman korak je ka tome.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније