Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 03. 2013. 22:25 >> 22:15
2

NBA

Majami izjednačio rekord Hjustona

Fenomenalnom nizu Majamija se ne vidi kraj - "Vrelina" je ovog puta spržila Toronto 108:91 i došla do 22. uzastopne pobjede, čime je izjednačen rekord Hjustona iz sezone 2007/08. Orlando je poražen od Milvokija sa 115:109, a u dresu "magičnih" Nikola Vučević je bio među najboljima.

Kod Majamija je kao po običaju najbolji bio Lebron Džejms sa 22 poena, 12 skokova i osam asistencija, pratio ga je Dvejn Vejd sa 24 poena i osam asistencija.  Rej Alen je odigrao izvanrednu posljednju četvrtinu, kada je upisao 16 od ukupno 20 poena.

 Bolji od ostalih u Torontu bili su Rudi Gej sa 27 i Amir Džonson sa 18 poena.

Orlando je dugo vodio u Milvokiju, u finišu je imao pet poena prednosti, ali je sve prosuo u završnici. Prvo je Sanders donio pola koša prednosti domaćinu, zatim je Afalo promašio trojku, da bi Monta Elis završio posao oko trijumfa domaćih. Elis je bio i najraspoloženiji kod "Jelena" sa 39 poena.

Pored njega, odlični su bili Brendon Dženings sa 15 poena i 14 asistencija, te Ersan Iljasova sa 20 poena i 11 skokova.

Kod poraženih jedini na visini zadatka bio je naš reprezentativac Nikola Vučević sa novim dabl-dablom - 20 poena i 15 skokova.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније