Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 03. 2013. 09:17   >>  09:12

NBA

VIDEO: Denver srušio rekord, Vučević solidan

Nikola Vučević bio je solidan u porazu Orlanda od Indijane 74:95, koja nije smjela da dozvoli još jedan kiks na svom terenu. Denver je postigao klupski rekord pobijedivši vicešampiona Oklahomu.

Igrači Indijane ušli su ozbiljno u meč protiv Vučevićevog Orlanda. Pejsersi su nedavno poraženi protiv Lejkersa i Filadelfije, pa su u svojoj dvorani ozbiljno ušli u meč sa Orlandom.

Tom pobjedom Indijana je učvrstila vođstvo na Centralu, i nalaze se pred titulom u toj diviziji i sa pet pobjeda više od Čikaga. Na Istoku drže drugu poziociju ispred Njujork netsa.

U ekipi domaćina istakli su se Pol Džordž sa 19 poena i Tajler Hansboro sa 14 poena i isto toliko skokova. Vučević je upisao solidnih 9 poena i imao 11 uhvaćenoih lopti pod obručima.

Denver je prvi put u svojoj istoriji ostvario 13 pobjeda u nizu, i to na gostovanju odličnoj Oklahomi 104:114, pokazavši da posjeduje potreban kvalitet da parira i najjačim timovima u ligi.

To je Oklahomi treći ovosezonski poraz od Nagetsa, a tek peti kod kuće. Tandersi nijesu uspjeli da izbjegnu poraz i pored Durantovih 34, i Vestbrukovih 25 poena. Denver je slavio zahvaljujući poenima iz reketa, iz kojeg su postigli čak 75 poena.
Kod Nagetsa Taj Lauson je ubacio 25 poena, veteran Miler 20 uz 9 asistencija.

U preotale dvije utakmice, Sakramento je kod kuće nakon preokreta u posljednjoj četvrtini savladao Kliperse 116:101, a Milvoki, zahvaljujući tandemu Elis – Dženings, Blejzerse 102:95.

 

Rezultati:

Indijana - Orlando 95:74

Oklahoma - Denver 104:114

Sakramento - Klipersi 116:101

Milvoki - Portland 102:95

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније