Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 08. 2014. 23:05 >> 23:04
6

NIKOLA IVANOVIĆ

Neodlazak na EP, veliki neuspjeh

Crnogorska košarka doživjela je veliki udarac neodlaskom reprezentacije na Evropsko prvenstvo, kazao je plejmejker Nikola Ivanović nakon poraza od Holandije (68:55) u posljednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine.

"Ovo je veliki udarac, za sve nas i za crnogorsku košarku. Pokušaćemo da se oporavimo od ovog šoka do početka klupske sezone. Svima je dosta teško i ne znam šta da kažem poslije ovakvog ishoda kvalifikacija. Poraženi smo od protinika koji je igrao bolje od nas tokom čitavih kvalifikacija. Propustili smo priliku da ih savladamo pred našim navijačima, a večera su zaslužili ovaj trijumf i plasman na Eurobasket. Pokušaćemo da se iskupimo i vratimo na pravi put u narednoj akciji. Ovo je veliki korak unazad, ali moramo da dignemo glave i da izvučemo pouke iz svega ovoga", kazao je Ivanović.

Iz neuspjeha u kvalifikacijama treba izvući pouke, kako bi se Crna Gora vratila na veliku scenu u narednim akcijama.

“U prvom poluvremenu smo kontrolisali skok i nijesmo dozvoljavali lake poene, što je nam je uz pogođene šuteve za tri poena, donijelo prednost nakon prve dvije četvrtine. Utakmica je izgubljena u trećoj četvrtini kada smo postigli samo poen poena. Holandija je u tom periodu lako dolazila do poena, napravili smo mnogo grešaka i oni su to znali da koriste. Protivnik je postizao lake poene i bio bolji u skoku u napadu i to je bio presudno u ovom meču. Neodlazak na Evropsko prvenstvo je veoma loš rezultat i to je poražavajuće za čitavu ekipu i za svakog pojedinca. Imali smo otvoren put do Evropskog prvenstva, ali nije slučajno što smo dva puta poraženi od istog protivnika”,– rekao je kapiten Suad Šehović.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније