Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 08. 2014. 16:37 >> 16:42
5

LUKA PAVIĆEVIĆ

I da imam ugovor, ne bih podnio ostavku

Košarkaška reprezentacija Crne Gore doputovala je u Podgoricu nakon poraza u Holandiji koji je značio i eliminaciju iz kvalifikacija za Eurobasket. Selektor Luka Pavićević je rekao da nema ugovor sa KSCG.

"Nisam pod ugovorom sa našim Savezom, već imam dogovor da radim od jedne do druge akcije državnog tima. Međutim, i da ga imam, ne bih podnio ostavku nakon kvalifikacija za Eurobasket", rekao je Pavićević po slijetanju reprezentacije na podgorički aerodrom.

Po njegovom mišljenju ovaj rezultat je realnost tima.

"Naša selekcija bila je limitrana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Igrači koji su bili dio državnog tima u kvalifikacijama dali su maksimum i želim da im se zahvalim, baš kao i čelnicima Saveza. Možda će ovaj neuspjeh biti novi početak", kazao je Luka Pavićević.

Crna Gora je u kvalifikacijama za Eurobasket osvojila treće mjesto u grupi, iza Izraela i Holandije, a ispred Bugarske i poslije dva uzastopna učešća na šampionatima Starog kontinenta preskočiće Evropsko prvenstvo, koje se igra sljedeće godine.

(cdm)

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније