Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 09. 2014. 11:01 >> 11:00

MALO LI JE

Najke Durentu daju 300 miliona!

Najbolji košarkaš Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent dobio je novi ugovor od kompanije Najke koji bi mogao da dostigne astronomskih 300 miliona dolara.

Prije samo nekoliko dana izgledalo je da će Durent napustiti Najke zbog Ander Armora, koji mu je ponudio ugovor od čak 285 miliona dolara.

Međutim, Najke su poslale kontra-ponudu, iako je prethodno Durentu ponudila 20 miliona dolara po godini. Durentov sadašnji ugovor sa Najkijem, vrijedan 60 miliona dolara za sedam godina, uskoro ističe i ta kompanija ne želi da najkorisniji igrač NBA lige promijeni sponzor. 

Detalji ponude Najkija nijesu poznati, ali Durent će od te kompanije dobiti više nego što dobija od Tandera. Prema sadašnjem ugovoru, Tander će Durenta platiti 41,2 miliona. 

Durent je prošle sezone, za Oklahoma Siti Tander, prosječno imao 32 poena, što mu je rekord karijere, uz 7,3 skokova i 5,5 asistencija po meču.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније