Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 09. 2014. 22:51 >> 22:54

MAKSIMALNI "HELENI"

Portoriko parirao Grčkoj do poluvremena

Košarkaši Grčke savladali su večeras Portoriko rezultatom 90:79 i tako zadržali maksimalan učinak i prvo mjesto u Grupi B nakon tri kola Mundobasketa u Španiji.

Početak susreta obećavao je neizvjesnu borbu, Portoriko je dominirao, ali su Grci uspjeli da smanje zaostatak, a potom i da preokrenu do kraja prve četvrtine (20:19).

Slično je bilo i u drugoj dionici, početak je pripao Portorikancima, a do poluvremena Grčka je došla do sam poena prednosti.

U drugom poluvremenu Grčka je preuzela kontrolu nad utakmicom, bez većih problema držala je prednost i na kraju zasluženo slavila.

"Helene" je do trijumfa vodio Nikolaos Zisis sa 19 poena, dok je na drugoj strani Renaldo Balkman ubacio 23.

Ranije danas u istoj grupi, Senegal je napravio iznenađenje pobjedom nad Hrvatskom, dok je Argentina bila bolja od Filipina, koji su i danas prikazali odličnu partiju.

Nakon tri kola, Grčka je prva u grupi sa tri pobjede, a Hrvatska, Senegal i Argenitina imaju po dvije, uz po jedan poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније