Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 09. 2014. 21:49   >>  21:48

DEBITUJU U PODGORICI

Potvrđeno - Metalac u ABA ligi

Bord ABA lige potvrdio je da će Metalac Farmakom igrati u regionalnom takmičenju u sezoni 2014/15.

Klub iz Valjeva u ABA ligi će nastupiti umjesto Radničkog, koji je izborio mjesto kroz Superligu, ali je zbog finansijskih problema odustao od takmičenja.

“Poslije razgovora i konsultacija, Metalac Farmakom je garantovao da će ispuniti sve neophodne uslove za učešće u sezoni 2014/2015. Metalac Farmakom je tako stekao pravo da iskoristi ‘vajld kartu’ koju mu je dodijelio Bord ABA lige”, stoji u saopštenju regionalne lige. 

Metalac Farmakom će tako prvi put igrati ABA ligu, a debitovaće između 3. i 5. oktobra protiv Budućnosti u Podgorici. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније