Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 09. 2014. 10:57 >> 16:07

ČEKAO IH, ALI...

Farid: Javite kad Španci budu u finalu

Mnogi su projektovali da će finale ovogodišnjeg Mundobasketa biti Španija-SAD. Amerikanci su svoj dio posla završili, dok je Španija poklekla u četvrfinalu protiv Francuske.

Nakon plasmana u finale, oglasio se krilni centar američke reprezentacije Kenet Farid, koji nije propustio priliku da potkači Špance. Amerikanac je kazao da mu je žao što “furija” nije stigla do finala, ali samo jer oni neće imati priliku da Špancima očitaju lekciju.

"Ovdje smo došli po zlato, ali vi ste svi govorili "nikada nećete pobijediti Španiju", a Španci čak nijesu bili u stanju da pobijede Francusku! Kad će Španija moći da igra protiv nas na nekom turniru, onda mi se javite", rekao je Farid.

"Nijesam iznenađen njihovom eliminacijom. Bili su vrlo arogantni prema nama, bez poštovanja", rekoa je dugokosi košarkaš Denvera.

Sličnu je poruku poslao i Derek Rouz.

"Jesmo li srećni što smo izbjegli Špance? Dajte, molim vas! Mislim da je to jedan od razloga zašto smo došli ovdje, da igramo protiv njih. Srećom, mi smo u finalu i ostaje nam još samo jedna utakmica do ispunjenja našeg cilja", zaključio je Rouz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније