Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 09. 2014. 23:32   >>  23:48 5

ZAHVALIO SE IGRAČIMA

Đorđević: Nema taktike za Amerikance

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je istakao veliko srce svojih igrača i zahvalio im se na svemu.

"Čestitam im na profesionalizmu, na velkom srcu. Igrali su svim srcem za državu. Ovo je njihova pobjeda", rekao je Đorđević na početku press konferencije.

Legendarni plej je kazao da je vrlo teško spremiti taktiku protiv Drim - tima.

“Pokušali smo da igramo odbranu čovjek na čovjeka. Protiv ovog tima večeras teško je postaviti bilo kakvu taktiku. Međutim, imaju prebrze igrače, koji sve pogađaju. Kada imate takve igrače, ništa ih ne može zaustaviti", dodao je Đorđević.

Kapiten Srbije Nenad Krstić i Vladimir Štimac nijesu previše žalili zbog finalnog poraza od SAD sa 129:92.

"Imali smo odličan turnir, ostao je žal samo zbog činjenice da smo mogli malo bolje da odigramo posljednji meč, ali ništa ne može pokvariti radost zbog velikog uspjeha", rekao je Krstić za RTS, a nadovezao se Vladimir Štimac.

 "Kao da je zlato, dosta smo se otvorili na početku i to im je otvorilo prostor, da uđu u svoj tempo. Medalja je za sve ljude u Srbiji, ali moram da istaknem, posebno bih je posvetio bratu i porodicu", rekao je Štimac.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније