Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 10. 2014. 13:09 >> 13:13

POVRATAK NA PARKET

Dašić: Bićemo sve bolji

Krilni centar podgoričke Budućnosti Vladimir Dašić, nakon skoro dvije godine neigranja, izjavio je da će uraditi sve da dođe do stare forme i pomogne saigračima u pobjedama.

Povratnik u redove "plavih" nije oduševio na svom ovogodišnjem debiju za klub u kojem je igrački stasao, u subotu veče protiv Metalca, u prvom kolu ABA lige.

To mu je ujedno bio i prekid posta neigranja zvaničnih mečeva, nakon više od godinu dana i meča s Letonijom na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Godinu i po, skoro dvije, nisam odigrao malo ozbiljniju utakmicu, uželio sam se košarke. Daleko je to bilo od mojih, ali i mogućnosti cijelog tima. Šut je relativna stvar, danas ide, sjutra ne, ali svakako da su potrebne utakmice i vrijeme da sve dođe na svoje mjesto. Uradiću sve da što prije dođem u staru formu, da vratim pravi kvalitet i pomognem ekipi da pobjeđuje", izjavio je Dašić za "Arenu".

Bivši igrač snažnih evropskih timova poput Reala, Lotomatike i Bešiktaša smatra da je najvažnije da je njegov tim na startu upisao dva boda, i pored loše igre:

"Bolje što nam se to desilo sada, na početku. Znamo koje smo greške pravili i stvari na kojima treba da radimo. Najbitnije je da smo slavili. Nismo potcijenili Metalac, ali nas jeste iznenadio izvrsnom igrom. Ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili. Ipak, pokazali smo karakter i takav mentalitet uvijek treba da nas krasi, da stalno djelujemo kao tim i onda će sve biti kako treba. Treba nam vremena da se uigramo, ali bićemo sve bolji."

Naredni meč podgorički "plavi" igraju već u srijedu protiv Igokee u Laktašima.

"Kvalitetna su ekipa, ali idemo na pobjedu. U svakom meču ćemo davati sve od sebe, požrtvovanost i jaka odbrana moraju da budu naše glavne odlike", zaključio je ovaj 26-godišnjak za podgorički dnevni list.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније