Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 10. 2014. 11:02 >> 11:03
1

NBA PRIPREME

Mirotić solidan u pobjedi Čikaga

U noći između četvrtka I petka, odigrano je šest utakmica u okviru prirpema NBA, a u pobjedi Čikago Bulsa, solidnu partiju pružio je Nikola Mirotić.

Bulsi su u napetom duelu protiv Atlante Houksa izborili pobjedu u posljednjoj sekundi zahvaljujući preciznosti Batlera iza linije za tri poena.

Nakon 82:82, samo 14 sekundi prije kraja, Hoksi su poveli i Bulsima je preostala samo jedna sekunda za napad, a dobro je iskorišćena trojkom Batlera za pobjedu.

Batler je i briljirao sa 29 poena, a trojka mu je bila prva pogođena poslije tri promašaja. Noa je bio standardan u skoku (13) uz sedam poena, Gasol je imao 11 poena i sedam skokova, dok je Nikola Mirotić dodao 8 poena (2/3 za tri).

U Atlanti Skot je imao 15 poena, a Pero Antić osam uz skok za 14 minuta.

NBA predsezona, rezultati:

LA Lejkers – Juta 86:119
Finiks – San Antonio 121:90
Golden stejt – Denver 104:101
Nju Orleans – Oklahoma 120:86
Čikago – Atlanta 85:84
Filadelfija – Boston 91:111

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније