Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 10. 2014. 10:23 >> 10:24

MIROTIĆ SKROMAN

Peković solidan u pobjedi Minesote

NBA predsezona je nastavljena u noći između nedjelje i ponedljeka. Na parketu je izašlo 10 ekipa, među njima i Minesota našeg Nikole Pekovića, koja je savladala Oklahomu, kao i Čikago, za koji je nastupio Nikola Mirotić.

Peković je pružio solidnu partiju u pobjedi svog tima od 112:94. U igri je proveo 15 minuta i za to vrijeme postigao 11 poena, uz šut iz igre 5:8, a upisao je i tri skoka i dvije ukradene lopte.

Najefikasniji kod Timbervuilvsa bio je Mo Vilijams sa 19 poena, dok su Kevin Martin i Riki Rubio ubacili po 13. Najveća zvijezda Oklahome, Kevin Durant nije igrao, sinoć je Tanderse predvodio Peri Džons sa 21 poenom, Entoni Morou je postigao 14, a 12 je dodao Serž Ibaka.

                                       

Čikago je sinoć savladao Šarlot sa 101:96. Mirotić se ne može pohvaliti sa košgeterskim učinkom, postigao je samo dva poena sa skoro 14 minuta kojilo je bio na parketu. Najbolji kod Bulsa je bio Kirk Hajnhrih sa 26 poena, za Bobketse je Stivenson dao 14.

                                         

Karlos Buzer je sa 19 poena i 9 skokova vodio Lejkerse do pobede nad Jutom, Kobe Brajant dao je 26 poena (7-22), a za Džez je Alek Burks ubacio 21, a Enes Kanter 14 poena.

Golden Stejta je poražen od Hjustona 83:90. Srpski reprezentativac Nemanja Nedović se istakao sa 16 poena. Efikasniji od srpskog reprezentativca na ovom meču bio je samo Džastin Holidej sa 18 poena.

U eksperimentalnom meču, koji je trajao 44, umjesto 48 minuta, Bostonu je savladao Buklin 95:90. Najbolji u Netsima sa po 17 poena bili su Džeret Džek i Džerom Džordan, dok je 14 postigao Deron Vilijams.

U ekipi Netsa, Hrvat Bojan Bogdanović igrao je preko 28 minuta i postigao 4 poena, dok je Mirza Teletović upisao samo 3 poena, za 22 miuta.

Rezultati:

Oklahoma – Minesota 94:112
Čikago – Šarlot 101:96
LA Lejkers – Juta 98:91
Hjuston – Golden Stejt 90:83
Boston - Bruklin 95:90

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније