Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 10. 2014. 17:25 >> 17:29
3

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Ilić potpisao za Budućnost

Dosadašnji član Sutjeske i juniorski reprezentativac Crne Gore, Aleksa Ilić, poptisao je petogodišnji ugovor sa košarkaškim klubom Budućnost Voli. On će ovu sezonu odigrati na pozajmici u nikšićkom timu, a već od sljedeće će konkurisati za dres crnogorskog šampiona.

"Ljudi iz Sutjeske su bili jako korektni u pregovorima, i ja im se zbog toga zahvaljujem. Aleksu pratimo nekoliko godina. Ovim potezom smo dokazali da Budućnost brine o budućnosti kluba. On je uz naše juniore koji su 1996. godište Baćovića, Novosela, Radunovića, jedan od najtalentovanijih igrača na toj poziciji u regionu. Uz Čarapića koji je 1998. godište Budućnost itekako brine o mlađim igračima. Nadamo se da će Aleksa ovu godinu iskoristiti da se još više afirmiše i da još više napreduje u dresu Sutjeske. U ovom pravcu će klub raditi i u narednom periodu", kazao je sportski direktor Gavrilo Pajović, prenosi "Portal Analitika".

Aleksa Ilić je počeo karijeru 2004. godine u MSN-u, a početkom 2007. je prešao u Panter gdje je igrao za sve mlađe kategorije. Od 2012. godine član je Sutjeske.

"Drago mi je što smo dogovorili saradnju, i što ću narednu godinu provesti u ekipi Sutjeske, kako bi još više napredovao, i kako bi sljedeće sezone konkurisao za prvi tim Budućnosti. Budućnost hoće da radi sa mlađima, i zbog toga mi je jako drago", kazao je Ilić na današnjem predstavljanju.

Dobrodošlicu Aleksi Iliću poželio je i trener Igor Jovović.

"Ovim potezom Uprava kluba je pokazala da se brine i o mlađim kategorijama. Uveliko se razmišlja o perspektivi Budućnosti. On je jedan od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu u Crnoj Gori. Njegov razvoj ide uzlaznom putanjom. Veliko iskustvo steći će ove sezone igranjem u Balkanskoj ligi. Trnovit je put do postanka pravog igrača. Siguran sam da je on svjestan toga, i da bez ogromnih napora, velikog truda, i velikog žrtvovanja, ne može se doći do ozbiljnog nivoa."

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније