Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 10. 2014. 15:51 >> 15:49

NEMA PREDAJE

Jovović prepušta ulogu favorita Karšijaki

Odlične partije iz ABA lige, košarkaši Budućnost Volija pokušaće da prenesu na evropsko takmičenje. Nakon startnog poraza u Ventspilsu, "plavi" u drugom kolu Eurokupa dočekuju u praznoj "Morači" tursku Karšijaku, koja je takođe krenula porazom.

"Prepuštamo im ulogu favorita u Podgorici. Oni su prije deset dana osvojili predsjednički Kup pobjedom nad Fenerbahčeom. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu igračkog kadra. Oni su poslije dva produžetka poraženi od PAOK-a na svom terenu, tako da još motivisaniji dolaze u Podgoricu. Sa druge strane "Morača" će biti prazna zbog suspenzije. Nijesmo spremni da se unaprijed predamo, spremni smo da odigramo tvrd meč protiv jako kvalitetnog tima", ističe Jovović.

Podsjećamo, crnogorski prvak doživio je poraz na gostovanju Ventspilsu 82:75, dok je Karšijaka pred svojim navijačima izgubila od solunskog PAOK-a 87:81.

"Osnovni motor njihove igre je tandem plejmejker Bobi Dikson i centar Palasios koji je došao iz Lijetuvos Ritasa. Tu je i sjajan šuter Dibler, naravno i Strouberi koji nam je poznat iz Cibone. To je tim koji je izbalansiran i kadar da igra utakmice na mnogo većem nivou.Prošle godine su dva puta savladali Fenerbahče, osvojili nacionalni Kup, a na taj igrački kadara doveli su još tri pojačanja. Ponavljam, Budućnost je dobila najtežu grupu. Mi ćemo pokušati da se uguramo među četiri najbolje ekipe, i sami sebi pravimo taj imperative, ali smo svjesni da nam neće biti lako", pručuje strateg "Plavih"

Budućnost Voli i Karšijaka uoči starta sezone bili su rivali na pripremnom turniru Pinar kup u Izmiru, a duel prvog kola pripao je turskom timu koji je trijumfovao rezultatom 79:63. Utakmica u dvorani Morača počeće u 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније