Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 10. 2014. 15:22 >> 15:21

IGRAČI UPOZORAVAJU

KK Galatasaraj nema novca za plate

Košarkaški klub Galatasaraj u velikim je finansijskim problemima. Trener tima iz Istranbula je poslije poraza od Crvene zvezde prošlog četvrtka u "Areni" otkrio da je bilo problema u timu, a sada je jasno da je za sve kriva nestašica novca.

 

Kako prenose turski mediji čak šest igrača je zatražilo hitne isplate plata, a u slučaju da se to ne dogodi i raskid ugovora.

Na spisku su Karlos Arojo, Ender Arslan, Furkan Aldemir, Nejt Džavaji, kao i ljetošnja pojačanja Martinas Pocijus i Vladimir Micov. Ukoliko ne dobiju novac do 1. novembra oni će postati slobodni igrači.

Košarkaška sekcija je pod patronatom Fudbalskog kluba, a s obzirom na to da će uskoro biti održani izbori u tom klubu pitanje je šta će se dogoditi sa košarkaškom sekcijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније