Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 10. 2014. 14:57   >>  14:55

BUDUĆNOST VOLKANO

Vukčević: Cilj plasman na fajnal for

Cilj Budućnost Volkana naredne sezone je osvajanje oba domaća trofeja i plasman na finalni turnir Međunarodne ženske regionalne lige, saopšteno je iz podgoričkog košarkaškog kluba.

Budućnost Volkano predstavila je danas ekipu i ambicije za narednu sezonu.

Kapiten Ivana Mugoša kazala je da očekuje uspješnu sezonu i još bolji rezultat nego u prošloj.

"Nadam se uspješnoj sezoni, da ostvarimo bolji rezultat nego prošle. Imamo velike ambicije, nadam se da ćemo ostvariti ono što smo zacrtali", kazala je Mugoša na koktelu uoči starta nove sezone.

Ona se zahvalila klubu na dobrim uslovima za takmičenje i napredovanje.

"Hvala i generalnom sponzoru Volkanu koji će i ove sezone biti uz nas. Hvala i medijima koji su nas pratili i podržavali do sada", rekao je Mugoša.

Novi trener Budućnost Volkana, Goran Bošković, kazao je da neće govoriti o individualnim već o opštim ciljevima kluba.

"Želim da budu na ekipa i košarkašice budu na ozbiljnom nivou, da naprave iskorak u odnosu na prošlu godinu", rekao je Bošković.

Predsjednik kluba Zoran Vukčević kazao je da želi da Budućnost Volkano budeo među četiri ekipe i izborimo fajnl for.

"Trener je govorio o opštim, a ja ću o konkretnim ciljevima. Želimo da budemo među četiri ekipe i izborimo fajnl for regionalnog takmičenja. Imamo kvalitet za to. Napravili smo igrački kadar u željenom smislu, a doveli smo ono što smo htjeli. Nadam se da će Budućnost biti lider ženske košarke ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu i da će jednog dana igrati u Evroligi", kazao je Vukčević.

On se zahvalio i Košarkaškom savezu na podršci u radu na omasovljenju ženske košarke.

Komercijalni direktor kompanije Vezuv Volkano, Marijana Racković, vjeruje da će saradnja sa podgoričkim klubom i naredne sezone biti na visokom nivou.

"Odlučili smo da, nakon uspješne prošlogodinšnje saradnje, nastavimo dalje i vjerujem da će biti na istom nivou. Mladost, ljepota, upornost i istrajnost djevojaka mogla bi da bude podstrek za sve nas da budemo još uspješniji", kazala je Racković.

Budućnost Volkano će takmičenje će u Regionalnoj ligi početi nedjeljnim duelom sa Triglavom u Podgorici.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније