Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 10. 2014. 13:57 >> 13:58
1

PEKOVIĆ O FORMI

Nadam se da ću nastaviti da napredujem

Centar Minesote Timbervulvs Nikola Peković bio je limitiran prošle sezone zbog povrede članka, zbog čega je trener Flip Saunders primoran da mu predsezoni smanji minutažu na parketu, kako ne bi ugrozio fizičku spremu.

Peković je odgovorio dobrom partijom u posljednjem meču protiv Milvokija, koji je završio sa dabl-dabl učinkom (15 poena, 13 skokova), a u igri je proveo nešto više od 13 minuta.

"Trenirao sam tokom ljeta, ali nije isto kada ne igrate mečeve. Svjestan sam da sporije ulazim u formu i da mi treba malo više vremena da nadnoknadim zaostatak za ostatkom ekipe. Ali to je svrha predsezone. Dugo nijesam igrao utakmice, nadam se da ću nastaviti s napretkom", rekao je Peković nakon pobjede nad Baksima.

Njegov trener Flip Saunders je izjavio da je Pekmen popravlja svoju ugru kako predsezona počinje.

"On daje mogućnost timu da postiže poene iz reketa, a protiv Milvokija je pokazao i da je dobar u skokovima", kazao je starteg "Vukova".

Naredni meč Minesota igra za dvije večeri protiv Čikaga, tako da će Peković voditi borbu pod obručima sa Nikolom Mirotićem.

Podsjetimo, nova NBA sezona, u kojoj će šampionski prsten braniti San Antonio, počinje za pet pet dana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније