Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 10. 2014. 23:25 >> 23:23

EVROLIGA

Bajern savladao PAO, Barsa slavila u Milanu

Bajern, Barselona i Fenerbahče ostvarili su pobjede u mečevima 2. kola C grupe u Evroligi. Bajern u neizvjesnom meču savladao Panatinaikos 81:75, dok je Barselona razbila Armani u Milanu 78:63. U gostima je slavio i Fener protiv Turova 91:75.

Bajern je imao vodjstvo većim dijelom prve četvrtine, a nakon prvih 10 minuta rezultat je glasio 17:16 za Bavarce.U drugoj četvrtini vidjena je rezultatska klackalica. Bajern je u nekoliko navrata imao prednost od pet razlike, ali je tim iz Atine serijom od 8:0 preokrenuo i na odmor otišao sa tri poena prednosti, 35:32.

Panatinaikos je tokom treće dionice imao plus šest, ali se tim Svetislava Pešića bez većih problema vratio i u posljednju dionicu se ušlo sa poenom prednosti u korist Zelenih iz Atine, 58:57.

Ipak, u posljednjoj dionici je Bajernu dominirao i na kraju slomio otpor grčkog velikana.

Najefikasniji kod Bavaraca bio Duško Savanović sa 20 poena i šest skokova. Kod gostiju Esteban Batista je bio nabolji sa 18 poena.

Laganu pobjedu na gostovanju ostvarila je i Barsa, Armani ni u jednom momentu nije zaprijetio. A

Alehandro Abrines je odigroa starašan meč u Milanu, sa 21 poenom (5-5 za tri), Tibor Plajs dodao je 16, a Dešon Tomas 12 poena.

U sastavu Armanija, Danijel Heket ubacio je 15, a Sajmuels i Đentile po 11 poena.

Fener je protiv Turova prvu dionicu dobio sa ubjedljivih 30:15, pa je u nastavku lako došao do druge pobede. Još jedan briljantan meč odigrao je Endru Gaudlok sa 27 poena i 3 skoka, a Preldžić je dodao 16 uz 4 skoka, 4 krađe i 3 asistencije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније