Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 10. 2014. 09:40   >>  09:37

TRI UTAKMICE

NBA: Rezervisti iskoristili šansu

Protekle noći odigrane su tri utakmice u predsezoni NBA lige, pobjede su ostvarili Indijana, Detroit i Nju Orleans.

Pejsersi su savladali Šarlot 88:79, uz 23 poena Si Džej Majlsa, dok je Kajl Singler sa 19 predvodio Pistonse do 109:103 nad Siksersima.

Pelikansi su do pete pobjede stigli protiv Dalasa, uz 14 poena Tajrika Evansa.

Pored Majlsa, u pobjedi Pejsersa istakao se i Luis Skola sa 15 poena i 12 skokova, dok je Brajan Roberts sa 19 predvodio Hornetse.

Svi starteri Pistonsa imali su dvocifren učinak, a najefikasnijeg Singlera su sa po dabl-dablom pratili Džiš Smit (17p, 10sk, 7as),i Andre Dramond (10p, 11sk) i Di Džej Ougustin (11p, 11as). Henri Sims je predvodio Sikserse sa 17 poena.

Tajrik Evens je najveću pomoć u pobjedi Pelikansa imao u Entoniju Dejvisu sa 13 poena i 6 skokova, te Eriku Gordonu sa 12 poena, dok je Gal Makel ubacio 17 poena uz 8 asistencija za Meverikse.

NBA, rezultati:
Šarlot – Indijana 79:88
Detroit – Filadelfija 109:103
Nju Orleans – Dalas 88:85

(izvir: B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније