Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 10. 2014. 19:54 >> 19:52

TRILER U KAZANJU

Ljulj brži od sirene za pobjedu Reala

Podotkom Serhija Ljulja 1,2 sekunde prije kraja, Real je slavio na gostovanju Uniksu 77:76 u drugom kolu A grupe Evrolige.

Inače, Uniks je na minut i po do kraja vodio sa 72:67, međutim, prvo Ajon, pa zatim Noćioni (trojkom) vratili su vicešampiona Evrope u igru.

Potom su Mačijulis i Ljulj bili polovični sa penala, pa je Real vodio 74:72 na dvadesetak sekundi do kraja. 

Vajt je nakon tajm-auta Pedulakisa,z petog pokušaja pogodio svoju prvu trojku na šest sekundi do kraja (76:75). Međutim, i toliko je bilo dovoljno Ljulju da poslije još jednog tajm auta donese Realu drugi trijumf. 

Uniks sada ima skor 0-2, a u sljedećem kolu dočekuje Dinamo Sasari. Real takođe igra kod kuće, suparnik je Nižnji Novgorod. 

Najbolji u Realu bili su Gustavo Ajon i Rudi Fernandez sa po 10 poena, a junak utakmice Ljulj ubacio je 5. 

Kit Lengford predvodio je Uniks sa 23 poena (10-17 iz igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније