Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 10. 2014. 16:32 >> 16:29

EVROLIGA

Gaudlok MVP drugog kola

Bek Fenerbahče Ulkera Endru Gaudlok proglašen je za najkornisnijeg igrača drugog kola Evrolige.On je u ubjedljivoj pobjedi svoje ekipe u gostima protiv Turova (91:76) imao indeks korisnosti 30.

Jedan indeksni poen više imao je plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams, ali je MVP priznanje pripalo Gaudloku pošto je Fenerbahče ostvario trijumf, a Zvezda je poražena od Neputnasa.

Gaudlok je u meču protiv Turova zabilježio 27 poena (9-14 za dva), 3 skoka, 3 ukradene lopte i 2 asistencije.

Dominantnu partiju pružio je i krilni centar CSKA Andrej Voroncevič koji je u pobedi protiv Makabija imao 13 poena, 11 skokova, 4 asistencije i indeks 29.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније