Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kosarka.me ]

25. 10. 2014. 23:29 >> 23:27

ERSTE LIGA

Sutjeska razbila Ulcinj

U pretposljednjem meču drugog kola ERSTE lige, košarkaši Sutjeske lako su izašli na kraj sa ekipom Ulcinja. Nikšićani su meč riješili u svoju korist sa ubjedljivih 82:57.

 

 

Ekipa trenera Dubljevićeva od samog starta meča stavila do znanja večerašnjim rivalima da će teško odnijeti bodove iz Nikšića. Domaći su već nakon prvih deset minuta imali prednost od 10 poena (23:13), da bi do odmora to vođstvo udvostručili (43:23).

Sutjeska je bez većih problema kontrolisala igru i u trećoj dionici, nakon koje je na semaforu stajao rezultat 63:36.

Obrzirom da je pobjednik u 30. minutu bio uveliko poznat, posljednja dionica je poslužila treneru Sutjeske da šansu ukaže mladim igračima Boškoviću, Vukoviću i Vujoviću. Konačan rezultat 82:57 dovoljno govori o večerašnjem odnosu snaga na terenu SC 'Nikšić''.

U timu domaćina, koji je večeras igrao bez Alekse Ilića, najbolji je bio Vranješ sa 18 poena i 5 asistencija, Ljujić ih je ubacio 18, a Pavlićević 14, uz takođe 5 usješnih dodavanja.

U timu Ulcinja jedini igrač sa dvocifrenim košgeterskim učinkom bio je novajlija Radunović, koji je postigao 15 poena, uz 6 uhvaćenih lopti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније