Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 10. 2014. 12:16 >> 12:14

ISTIČE UGOVOR

Voriorsi se na ljeto odriču Nedovića

Golden Stejt Voriorsi odrekli su se posljednje godine ugovora sa srpskim košarkašem, Nemanjom Nedovićem, koji će tako od ljeta biti slobodan igrač.

 

Golden Stejt je potpisao ugovor u 2013. godini kada je kao 30. pik Feniksa trejdovan u redove Voriorsa, ali nije uspio da uvjeri poslodavce da je spreman za izazove koje donosi NBA liga.

Srpski reprezentativac je potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka za još godinu dana, tokom kojih je Nedović trebalo da inkasira 1.15 miliona dolara. Ipak, američki mediji danas prenose da Golden Stejt neće iskoristiti opciju treće godine, te da će srpski reprezentativac od ljeta biti slobodan u izboru nove sredine.

Nedovićev boravak u Golden Stejtu obilježen je ozbiljnom povredom u ruki sezoni, prošle sezone je srpski košarkaš najviše vremena proveo igrajući u Razvojnoj ligi.

Tokom predsezone je pokolebao Voriorse u odluci da ne prihvate produžetak ugovora,s obzirom da je pruža zaista zapažene partije, bilježivši po 5.9 minuta na 24 utakmice u kojim se isticao svojim igrama.

Američki mediji javljaju da je Srbin ipak skrenuo pažnju na sebe, te da neće imati problema da pronađe novi angažman u najjačoj ligi na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније