Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 11. 2014. 09:50 >> 09:48

NBA

LeBron vodio Klivlend do pobjede

U noći između petka i subote nastavljeno je takmičenje u NBA ligi, a viđeno je nekoliko zanimljivih utakmica kao i jedan 'gradski derbi'.

 

Klivlend je u Čikagu, nakon produžetka, savladao Bulse na krilima LeBrona Džejmsa, rezultatom 114:108. Najzaslužniji za prvu pobjedu Kavsa u sezoni, Džejms i Irving nisu se istakli bog zna kakvim procentom šuta, ali je, ipak, LeBron ubacio 36 poena, a Irving je dodao 23. S druge strane, dobru partiju pružio i Rouz koji je predvodio Čikago sa 20 poena.

Nikola Mirotić je na parketu proveo 4 minuta i nije uspio da se upiše u strijelce. 

Los Anđeles Klipersi su bili bolji u gradskom derbiju, pobijedili su Lejkerse sa 118:111. Grifin je bio nerješiva enigma za odbranu Lejkersa koja nikako nije mogla da zaustavi sjajnog centra Klipersa. Blejk je briljirao sa 39 ubačenih poena, a Pol je upisao deset asistencija. Lejkerse je predvodio Kobe Brajant sa 21 poenom.

U ostalim susretima, Memfis je kao gost savladao Indijanu, a isto je učinila i Filadelfija protiv Milvokija. Možda i najveće iznenađenje večeri priredio je Feniks koji je, predvođen Morisom i Dragićem, stigao do pobjede protiv San Antonija rezultatom 94:89. Šampionima nije pomogao ni raspoloženi Toni Parker koji je ubacio 19 poena.

 

NBA

Indijana - Memfis 89:97

Čikago - Klivlend 108:114 prod.

Milvoki - Filadelfija 93:81

Feniks - San Antonio 94:89

Sakramento - Portland 103:94

Los Anđeles Lejkersi - Los Anđeles Klipersi 111:118

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније