Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 03. 2013. 17:49   >>  17:49

FRUSTRIRAN

Džejms: Trpim velike batine na svakom meču

Čikago je prekinuo fenomenalnu pobjedničku seriju Majamija od 27 utakmic. Najboljem igraču "Hita" Lebronu Džejmsu teško je pao poraz u duelu sa "bikovima", prvenstveno zbog grube igre domaćina.

 

"Većina faulova koji su napravljeni nada mnom nisu bili košarkaški. Kirk Hajnrih me je u prvoj četvrtini uhvatio sa dvije ruke i gurnuo na zemlju. Kod posljednjeg mi je Tadž Gibson "stegao kragnu" oko ramena i oborio na pod. To nijesu košarkaški potezi", jadao se Džejms, a prenosi ESPN. 

Zanimljivo, sudije su svirale Lebronu namjernu ličnu grešku zbog jakog bloka na Karlosu Buzeru u finišu meča, dok su dosudile obične lične greške u trenucima kada je zvijezda Majamija bio žrtva.

"Ovakve stvari se ponavljaju cijele godine, a ja sam pokušao da ostanem "kul" i govorio da se ne brinemo previše. Međutim, svaki put kada pokušam da se odbranim, sudi mi se tehnička greška. Vrlo je teško izboriti se sa tim, ali neću da plačem jer igram na visokom nivou. Znam da se nekad igra na granici sportskih sredstava, ali nekad jednostavno moraš da... Ne znam, to je frustrirajuće - zaključio je popularni "kralj Džejms".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније