Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 03. 2013. 23:10 >> 23:10

EVROLIGA

Makabi deklasirao Bešiktaš

U jedinom meču 13. kola grupe F Makabi je demolirao Bešiktaš sa 101:58 i pokazao turskom timu je nedorastao za ovaj nivo takmičenja.

"Ponos Izraela" je bez milostipunio koš gostiju, a pitanje pobjednika riješeno je već poslije prve četvrtine. Na poluvremenu je bilo 61:27.

U nastavku se igralo za publiku, prednost je rasla iz minuta u minut, a na kraju trećeg perioda bilo je nestvarnih "+56" - 91:35. Gosti iz Istanbula su uspjeli u posljednjih 10 minuta da koliko-toliko smanje razliku.

Pet igrača Makabija imalo je dvocifren učinak, a najbolji su bili Smit i Hikman sa po 16 poena. Kod indisponiranih gostiju jedino treba istaći učinak Rikija Minard, strelca 12 poena.

Panatinaikos, koji je kao gost lako izašao na kraj sa Bambergom - 82:60. Grčki tim je ovom pobjedom obezbijedio plasman u četvrfinale. Njemačkom timu ovo je i trinaesti poraz u isto toliko mečeva u Top 16 fazi.

Goste je do važnog trijumfa predvodio Jonas Mačiulis sa 24 poena. Odlični su bili i bivši igrači Partizana Džejms Gist (11 poena, sedam skokova) i Stefon Lazme (11 poena, pet skokova, četiri rampe).

Najefikasniji u Brose basketsu bio je Boštjan Nahbar sa 14 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније