Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 03. 2013. 18:46   >>  20:23

EVROLIGA

Kaha srušila Himki u gostima

Košarkaši Kahe Laboral savladali su Himki u Moski sa 86:82 i ostali u trci za plasman u četvrfinale.Oba tima kolo prije kraja imaju skor 7-6.

Tim iz Vitorije vodio je tokmo cijele utakmice, ali Rusi nijesu dozvolili da se gosti odvoje. Ipak, utakmica je prelomljena sredinom posljednje četvrtine kada se Kaha odlijepila na 13 poena prednosti - 73:60.

Iskusni Andres Noćioni bio je najbolji akter meča sa 24 poena, uz šest skokova, dok je Maćiej Lampe postigao 21.

Kod Himkija, bolji od ostalih bio je Pol Dejvis sa 15 poena i sedam skokova, Sergej Monija ubacio je 13, a Džejms Ogustin i Peteri Koponen po 12.

Berlinska Alba na sjajan način oprostila se od svojih navijača u tekućoj sezoni Evrolige. Njemački predstavnik je na svom parketu u Berlinu savladao Žalgiris rezultatom 77:55.

Alba je odmah na startu povela sa 21:9 i do kraja samo uvećavala prednost, čime je došla do treće pobjede u drugo fazi Evrolige.


Najbolji akter u pobjedničkom timu bio je Dion Tompson sa 16 poena, dok je Derik Bjars postigao 12 koševa. U timu Žalgirisa, Kšištof Lavrinovič je sa 15 poena bio jedina svijetla tačka, a Mario Delaš postigao je osam poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније