Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 03. 2013. 22:31 >> 22:38

NBA

Novicki nosio Dalas do pobjede

Dalasa je večeras, nakon preokreta u posljednjim minutima, uspio da savlada Čikago na svom terenu 100:98.

Junak pobjede Maveriksa bio je Dirk Novicki, koji je trojkom na manje od tri sekunde do kraja meča donio pobjedu domaćinima.

Čikago je imao i 12 poena prednosti na četiri minuta prije posljednjeg zvuka sirene, ali sjajni Njemac nije dozvolio da „telad“ upišu poraz pred svojim navijačima.

Bulsi su zatražili tajm aut pred posljednji napad, Robinson je pokušao da pogodi iz teške pozicije, ali nije bio precizan, iako je do tog momenta dao sedam trojki iz isto toliko pokušaja.

"Dirkenštajn" je meč završio sa 35 poena i 7 skokova, uz izvanredan šut iz igre - 14-17.

Brendan Rajt imao je 17 poena i 13 skokova, Vins Karter upisao je 13 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a Šon Merion 10 poena i 8 skokova.

Karlos Buzer upisao je dabl-dabl za Bulse – 25 poen i 11 skokova, a po 25 poena dali su još Nejt Robinson i Luol Deng.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније